skip to Main Content

Nosaltres

CospLaan és una empresa constituïda l’any 2004.
El nostre punt fort és l’aposta que realitzem per l’equip humà.

Solucions innovadores

CospLaan és una empresa constituïda l’any 2004, el nostre punt fort és l’aposta que realitzem per l’equip humà, que és l’ànima del nostre projecte, comptem amb personal tècnic qualificat i polivalent i una extensa experiència que garanteix ple coneixement de tot el procés de construcció, atenem als nostres clients des de la professionalitat i la proximitat en tot tipus de projectes.

La nostra competència creix a mesura que augmenten els desafiaments. Gràcies a la solidesa de l’organització i a la versatilitat de gestió, oferim innovadores solucions de negoci, amb un fort potencial d’adaptació als escenaris més exigents.

Estructura flexible

Disposem una estructura flexible i amb una alta preparació tècnica, la qual cosa ens permet afrontar diferents tipologies d’obra i poder estar presents allí on el nostre treball sigui requerit, gràcies a la nostra vocació i capacitat d’empresa. Estem ampliant la nostra activitat per arribar on els nostres clients ens necessiten, estant presents a Catalunya, Aragó, Balears, etc.

El nostre objectiu és ser una empresa referent, diversificada, integrada i compromesa amb els seus empleats i amb la capacitat de crear valor i innovar per donar resposta als nostres clients.

CONTACTI AMB NOSALTRES

Equip humà

CospLaan disposa d’un equip professional amb demostrada experiència integrada pels diferents perfils:

Administratius
Caps d’Obra
Encarregats i capatassos d’obra
Personal d’obra
Tècnics d’estudis
Topografia
Tècnic en prevenció de Riscos Laborals, Qualitat i Medi Ambient

Aquest equip humà ens permet aconseguir els objectius marcats pels nostres clients, així com els nostres propis objectius.

Mantenir les diferents àrees de l’empresa ens requereix disposar d’Arquitectes, Arquitectes tècnics, Enginyers de Camins canals i ports, Enginyers Tècnics d’obres Públiques, Enginyers Geòlegs estant sempre en una formació contínua.

Back To Top