skip to Main Content

COMPROMESOS
AMB EL MEDI AMBIENT

Des de CospLaan treballem dia a dia per ser una empresa sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Càlcul de la
Petjada de Carboni

Des de l’any 2020, tramitem el nostre Càlcul de la Petjada de Carboni amb el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i així aconseguir el Segell que atorga el Ministeri corresponent al Càlcul de les nostres emissions durant aquests anys.

Amb l’objectiu de ser una empresa Neutra en Carboni, i dins d’un pla gradual de compensació, COSPLAAN compensa part de les seves emissions de CO2 mitjançant la reforestació de la Muntanya d’Utilitat Pública ubicada al núm. 134 d’Orzaduero, enclavat dins del Parc Regional de la Serra de Gredos, espai inclòs a la Xarxa Natura 2000 de gran valor de conservació.

Objectiu:
Empresa Neutra en Carboni

A dia d’avui, aquesta compensació ascendeix a 67 tCO2 íntegrament en el projecte “Repoblació Forestal a la Muntanya d’Utilitat Pública Nº134. Orzaduero (TM. Sant Martí de Pimpollar)”.

Amb aquesta iniciativa, COSPLAAN neutralitza parcialment la seva empremta de carboni i minimitza, voluntàriament, l’impacte de la seva activitat en el medi ambient a través de la compensació del diòxid de carboni que pugui emetre a l’atmosfera, per ajudar a frenar tant com sigui possible l’escalfament global.

Amb aquestes accions, COSPLAAN, ratifica els seus esforços a contribuir amb la cura del medi ambient, estratègia que respon a les seves polítiques mediambientals en què la sostenibilitat ambiental i social del negoci són un dels eixos principals per al desenvolupament de la constructora.

Back To Top