skip to Main Content

Línies de negoci

El nostre equip tècnic està preparat per abordar tot tipus de projectes.
Obra Civil · Edificació · Industrial · Instal·lacions

OBRA CIVIL

El nostre equip tècnic està preparat per abordar tot tipus de projectes d’Obra Civil, definint les tècniques a aplicar i materialitzant el procés de realització, fruit de l’experiència i coneixements adquirits durant aquests anys, les nostres obres són reflex del caràcter rigorós i detallista que ens defineix. Executem projectes per a promotors públics o privats.

VEURE PROJECTES

EDIFICACIÓ

Des de la seva fundació CospLaan s’ha orientat en l’edificació, amb la nostra experiència, agilitat i proximitat als nostres clients, hem aconseguit desenvolupar amb èxit la reforma integral de múltiples espais, centrant la nostra experiència en el sector d’entitats bancàries, sent coneixedors de la dificultat afegida de treballar en obres amb terminis molt ajustats.

VEURE PROJECTES

INDUSTRIAL

Comptem amb una àmplia experiència en la construcció d’espais dedicats a l’activitat industrial, aportant les solucions a cada projecte que es va a dur a terme, realitzem projectes adaptats a les necessitats del client, disposem de la capacitat per dissenyar, planificar, executar i controlar tot tipus d’edificis industrials i similars.

VEURE PROJECTES

INSTAL·LACIONS

Comptem amb una àmplia experiència en el desenvolupament de construcció, instal·lació i manteniment de projectes relacionats amb serveis i activitats dels sectors principals de xarxes de distribució elèctriques, gas, aigua i telecomunicacions.

VEURE PROJECTES
Back To Top