skip to Main Content

Línies de negoci

OBRA CIVIL I EDIFICACIÓ

Les nostres obres són el reflex del caràcter rigorós i professional que ens defineix. Executem projectes per a promotors públics i privats, de reconegut prestigi al sector.

RETAIL

Des de la seva fundació, a CospLaan ens hem orientat en el desenvolupament d’obres Retail. Amb experiència, agilitat i proximitat amb els nostres clients, hem aconseguit realitzar amb èxit la reforma integral de múltiples espais en terminis molt ajustats.

INDUSTRIAL

Aportem solucions als projectes que duem a terme, i oferim els serveis de claus en mà. Els nostres clients són de primer nivell en el sector industrial.

ENERGIA

En la nostra àrea d’instal·lacions abordem projectes des de la petita infraestructura fins a l’execució de grans complexos, i instal·lacions claus en mà del sector industrial.

Els nostres àmbits d’actuació són: instal·lacions elèctriques i d’enllumenat; xarxes de veu i dades; megafonia; xarxes inalàmbriques Wifi i WiMax; seguretat, CCTV i control d’accessos; i sistemes de protecció contra-incendis, basant-nos en els materials tecnològicament més avançats.

Back To Top